Sebijik suara sama macam Tan Sri P.Ramlee si Fairuz ni | MeleTOP | Neelofa & Dato' Ac Mizal

Share
Embed
  • Published on Jan 29, 2019
  • Banyak lagi video eksklusif dan yang best best dekat Astro GO dan Njoi NOW! Korang boleh tengok kat sana secara PERCUMA!
    Senang je caranya:
    1. Download Astro Go atau Njoi Now
    2. Buka aplikasi dan tekan "Skip"
    3. Enjoy the show secara PERCUMA!
    Subscribe Astro MeleTOP, bit.ly/ytmeletop
    Episod penuh MeleTOP di Astro Go, bit.ly/meletophd
  • EntertainmentEntertainment

Comments • 1 761

  • Jai Rjuna
    Jai Rjuna Day ago

    sakai laaa ac ni...dato ac acik ko

  • Pak Misai
    Pak Misai Day ago

    mnympah aq ac ni buat mnyakitkn hty org jer

  • hagoromo otsutsuki

    skang semua org da bleh nmpak kn cmna meletop kalo takbil Nabil?

  • mad oziel
    mad oziel 2 days ago

    Suke kat p.ramlee sebab memang seorang penyanyi dan pelakon yg legend, lagi pun p.ramlee ayah die orang aceh kan. Betul ke

  • Zamri Kalis
    Zamri Kalis 2 days ago

    Ya

  • RIMI KAZE30
    RIMI KAZE30 3 days ago

    dato ac ni mmg dri dulu kelakor...live kat bigo xle tu...lawak giler...mmg ptut pun dpt gelaran dato

  • Haidir Alias
    Haidir Alias 5 days ago

    "JAGA LA KEASLIANYA" the best ucapan 2019...

  • Rozaidi w.m.
    Rozaidi w.m. 6 days ago

    program temubual pak nil lgi legend.ac mcm menyemak otak je, serabut otak ak

  • Suraya Appandi
    Suraya Appandi 8 days ago

    Semak la aku tgk Ac tu..spoill!!

  • Yayang Michael
    Yayang Michael 10 days ago

    Ac mizal memang rude ka?

  • lyn z
    lyn z 11 days ago +1

    Dah ada ramlee. Tinggal cri kembar ajis & sudin buat filem

  • Zany 46
    Zany 46 12 days ago +1

    Ac mizal bila nk mati ? Amin .

  • Loving big cat
    Loving big cat 14 days ago

    Kalau alif satar jadi host lbih ok...

  • Rano Utod
    Rano Utod 15 days ago +2

    Trbaik fairus p.ramlee moden p.ramlee sabah teruskan karya fairus misaran 100% kmi sokong fairus

  • lanlan crew times gaming

    Hmpppp hanat tul...

  • Johnnie B Goode
    Johnnie B Goode 16 days ago +1

    Fairuz handled the sickening intimidation professionally, he'd probably studied communication. The sad host presenter, can't see beyond himself or probably he's just got hit by a butt cramp or a brain fart, or it's just him - whichever is the worst.

  • Azlan Ibrahim
    Azlan Ibrahim 20 days ago

    Kalau la dia sempat jumpa Dato Aziz Satar kan...

  • PaQsue Official
    PaQsue Official 27 days ago +1

    meluat la tgk ac mizal ni

  • Cik Reen
    Cik Reen 27 days ago +1

    Baru aku tau fairuz misran ni org papar๐Ÿ˜…

    • DANshah_ KZ
      DANshah_ KZ 19 days ago

      +Cik Reen oww .. Haha awuu .. Owww smk takis .. Minta no hp๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    • Cik Reen
      Cik Reen 19 days ago

      Beringgis, kira papar juga tu kan? XD sebab dlu skolah di smk takis

    • DANshah_ KZ
      DANshah_ KZ 19 days ago

      +Cik Reen ko org mna? Papar?๐Ÿ˜…

    • Cik Reen
      Cik Reen 19 days ago

      +DANshah_ KZ itu la kan

    • DANshah_ KZ
      DANshah_ KZ 20 days ago +1

      Hahaha .. Kimanis lg tu

  • Nur shakila Shakila
    Nur shakila Shakila 28 days ago

    mana lagu nya kata NYANYI

  • Enzo Escobar
    Enzo Escobar 28 days ago +1

    Sama celah mana? Ibarat langit dengan bumi woo. Kalau sekadar nak jadi double p ramlee boleh la. Tapi sama? Hmmm ๐Ÿ˜ฅ

    • Emilia Syamimi Hassan
      Emilia Syamimi Hassan 26 days ago

      Sama jugak walau tak sama.. Mana ada sape pun boleh tandingi arwan p ramlee.. Ni seniman agung tau. Yg fairus ciplak.. Tpi tgok dia terubat kt p ramlee

  • apis Ikea
    apis Ikea 28 days ago

    Pebenda ac tu,

  • Prisnall Prisnall
    Prisnall Prisnall 29 days ago

    live pak sadollll

  • Mozes Davziyon
    Mozes Davziyon Month ago +1

    abg fairus misran ini ada iras allahyarham tan sri P.Ramlee, manakala abg ac mizal kita ni ada iras org terencat akal.

  • Jais Nor
    Jais Nor Month ago +1

    Ac xhabes2 nak perlekeh org..kau ingat Ko sape

  • Largest Classifieds
    Largest Classifieds Month ago +1

    Mirip & suara bukan sebiji tapi dah sebuah seekar sebidang

  • Apak Lu
    Apak Lu Month ago

    ape la lu ac..dia org borneo, sabah..mmg loghat dia baku..adoi la lu..haha

  • pendekar tegar
    pendekar tegar Month ago

    cara lawak ac mizal sbnrnya die tk respect org..dok sindir2 perli2 muke keras.. itu je modal lawak die ade..hampeh btol..

  • Jick Lon
    Jick Lon Month ago

    U... Uuuu... Butu u laa... Mijallll

  • Jick Lon
    Jick Lon Month ago

    U nakkk... Ko orng melayu ka English... Puikkk

  • man wahab
    man wahab Month ago

    Pengacara lelaki tu over, die ingat lawak la tu

  • Kimi Shido
    Kimi Shido Month ago

    Ape salah nya kalau live di bigo

  • Mimi Asyiqin
    Mimi Asyiqin Month ago

    Menyampah lah ak dgn AC ni kerja nak mencelah ke apa orang cakap... Cehh

  • Miss ZAR
    Miss ZAR Month ago

    Ac mizal buat lawak xpenah sampai.. annoying ada la

  • Mohamad Syafiq
    Mohamad Syafiq Month ago

    Pahal AC ni kerek je ckp
    Naik menyampah pulak aku

  • Muhamad Saufi
    Muhamad Saufi Month ago

    Ac buat layan orang macam nk kaki ja... Dok elok2 la nooob.jngan jadi bodo gitu

  • Natasha Azaudin
    Natasha Azaudin Month ago +1

    Biadap sangat la ac. Sabo je si fairuz tu sebab benda live. Kalau kat luar agaknya dah kena tibai ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • Mrs Intan
    Mrs Intan Month ago

    AC was too annoying to watch

  • Apek 77
    Apek 77 Month ago

    Sabah bah ini

  •  Month ago

    Tak baik kutuk Ac

  • Hairie ery
    Hairie ery Month ago +1

    Tolong jgn jemput a.c mizal lg... Serabut... X lawak la... ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ 

  • Man Alip
    Man Alip Month ago +1

    Meluat lak dgn hos sorg tu

  • Muhammad Ridzuan_Rin

    Kimanis papar SABAH c fairuz kmpg saya bah teruskan abg ramlee... Arwah senyum tgok Ada Pengganti Dia boleh bah Kalau kau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

    • Fujy Yami
      Fujy Yami Month ago

      Ouh papar ka ..bukan kinarut la

  • J Rina
    J Rina Month ago

    tvclip.biz/video/vU5qaeT-9MI/video.html

  • Cila Cila
    Cila Cila Month ago

    Bodo2 je ac ni . Igt lawak ke . Bahasa mcm budak bodo je

  • vodoodarkside1
    vodoodarkside1 Month ago

    Serabut betul AC ni jd host. menggelabah

  • Adrianna Affendy
    Adrianna Affendy Month ago

    Haiihh aku tak suka cara perbualan ac mizal ni .. kurang ajar sgt bro.. tak payah laa hang nak tegur badan dia ka,nak potong ape dia cakap kaa.. mmg betul2 tak boleh bawak berbual laa ko Ac..

  • Nur Fieqah
    Nur Fieqah Month ago

    Mmg kembar.. Dan berbudi bahasa.. Lembut je bila bercakap..

  • Hantu kak limah balik rumah

    Benci betul iklan.

  • Fiq Tsu
    Fiq Tsu Month ago

    Mirip sangat fisik alm p ramli
    Salam persaudaraan dari ACEH SUMATERA

  • Shaikal Liana
    Shaikal Liana 2 months ago

    Mirip p.ramlee๐Ÿ˜

  • Muhd Fadzil
    Muhd Fadzil 2 months ago

    Haprak AC mizal.

  • Ontwofive Onetwothree
    Ontwofive Onetwothree 2 months ago

    Ac ni tk sekolah ke?? Adab tk de erk?

  • DLS Hunter
    DLS Hunter 2 months ago +1

    Nabil is better

  • Ramlah Ramlah
    Ramlah Ramlah 2 months ago

    Pelanduk dua serupa lh

  • Lisa Saleh
    Lisa Saleh 2 months ago

    Annoying btl la AC ๐Ÿ™„๐Ÿ™„

  • hasnor ns61
    hasnor ns61 2 months ago

    Mantap saya hadir di tunggu kunjungannya

  • Shariezz Sempoi
    Shariezz Sempoi 2 months ago

    seriuslaa org kimaniss fairuzz? hahaha sayaa org papar sabar hahaa wangi jugaa laa nama papar haha

  • Cik Apit
    Cik Apit 2 months ago

    Hambar betul lah ac mizal ni ๐Ÿ˜ข

  • Mohd Hafiz Ismail
    Mohd Hafiz Ismail 2 months ago

    Ac ko poyo la

  • nick 96
    nick 96 2 months ago

    trpekek2 ingat ni maha raja lawak ke.jaga lh air muka org sikit ni x duk bahan2 org dduk tegak takut xleh brnafas ape bigai lh

  • Penguinkuki 26
    Penguinkuki 26 2 months ago

    Soalan neelofa semua bodo2 je..

  • Atokku Jamesebonds
    Atokku Jamesebonds 2 months ago

    Ac tu saje mnganjingkan kelebihanny ade pada Fairus..

  • ummu badriah
    ummu badriah 2 months ago

    okaneapps.ddns.net/okane_reg/Refreg.cfm?MemberID=12911
    masuk link ni. sama2 kita dapat duit hanya daftar dn tengok video boleh dapat duit. apa2 pertanya boleh wasap saya 014-5134421

  • Putera Fahmi
    Putera Fahmi 2 months ago

    xska la cara ac mizal... xdak budi bahasa.. sy setuju.. like..

  • Ryan Mikael
    Ryan Mikael 2 months ago

    Terbaik la AC.. mmg pengacara terbaik malaysia setakat ini...

  • Jack Spy
    Jack Spy 2 months ago +2

    Ac mizal.. Ada bijiker.. Likeiftedabiji

  • jannah Lam
    jannah Lam 2 months ago

    Meroyan ac ni

  • yusoffdali slumber
    yusoffdali slumber 2 months ago +1

    pd aku lebih suka nabil..sekian

  • Bayu Baihaqi
    Bayu Baihaqi 2 months ago

    neelofa comey..

  • Mohdazrin Nirza tnt.n,sembilan

    Ac ni bab mengutuk kadang 2 meluat pulak aku tgk.mcm bab#=/!++?

  • Melvin Mcdonald
    Melvin Mcdonald 2 months ago +55

    Siapa urang sabah like dulu ๐Ÿ˜„

  • Che Hizam
    Che Hizam 2 months ago +2

    Nie kalo ac baca semua komen kat sini mau nya menangis nie. Semua org kutuk

  • jiszy zif
    jiszy zif 2 months ago

    Cun fairuz

  • Yossai Quaiyo
    Yossai Quaiyo 2 months ago +1

    Smua seni dri dri AC Milan aku x suke..mnyampah..mengaibkn org jer..aku tumbuk ko AC lebam biji mate ngkoo..๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

  • Yossai Quaiyo
    Yossai Quaiyo 2 months ago

    Lawak AC 10 tahun lgi baru bolh pakai..siape setuju like sikit..๐Ÿ˜€

  • Qiy Heartfilia
    Qiy Heartfilia 2 months ago

    P ramlee dlm filem byk guna bahasa baku dan org sabah biasa guna bahasa baku ..

  • Azry Hussin
    Azry Hussin 2 months ago

    Soalan ntah apa2 AC ni.. Serabut..

  • Team MusicTM
    Team MusicTM 2 months ago +1

    nabil ๐Ÿ˜ข

  • Yantss Pheewiitt!!
    Yantss Pheewiitt!! 2 months ago

    Cayala fairuz kata2 tu..jagala keasliannya๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Tina Shah
    Tina Shah 2 months ago +1

    Bising la AC ni....๐Ÿ–“

  • Naz Yusoff
    Naz Yusoff 2 months ago

    Dato AC, kalu sikit2 nk mgusik tetamu mungkin ok la,boleh kata bergurau tp bila ko dah acap sgt dan tlebih2 nmpak mcm kurang ajar dan x beradab..Aku xminat Neelopa sgt tp kat sini nmpak dia pandai cover balik Dato AC.terbaik Neelofa!

  • Tube Master
    Tube Master 2 months ago

    Niceee

  • Abd Rahhim
    Abd Rahhim 2 months ago

    Sapa suka klau Ada nabil

  • Bryn Max
    Bryn Max 2 months ago +4

    Buang title dato lh mizal oiii,, org nk tgk, nk knl dgn dia ne,, bukan kebangangan awk tuu,, cm hanat je buat lawak hambar,, #acbebal

  • alan shuhime abdul majid
    alan shuhime abdul majid 2 months ago +1

    AC Lawak ko hambau! Dh mcm jelake!

  • nathaniel christo
    nathaniel christo 2 months ago +1

    mcm cibai sja lawak ac tue

  • Irwanshah Hanafiah
    Irwanshah Hanafiah 2 months ago +1

    Kecoh org tua 4u2c tu...memekakkkk je

  • Nora Noraelina
    Nora Noraelina 2 months ago

    Peh baru dpt tgok..
    Aku nie minat AC tapi bila die buat mcm nie lawak tak kena pada masa nye aku plak tak selesa..
    Apapun yg terjadi terima kasih kepada Allah sbb cipta lagi satu Allahyarham Tan Sri P Ramlee.. ๐Ÿ˜
    Al-Fatihah buat nye.. ๐Ÿ™

  • Riz Wan
    Riz Wan 3 months ago

    Dpt like 2000 aku pinang neelofa...

  • kamilia abidin
    kamilia abidin 3 months ago

    i won't say anything about ac, tapi apa aku nak kata. sorry der, p ramlee takde ganti.

  • Roslan Arie
    Roslan Arie 3 months ago

    Sepull

  • Azarro Delison
    Azarro Delison 3 months ago +10

    Ac mizal engkau x relevan dah kt mana2 pun...so xyh la buat lawak bodo yg ko ja rasa bnda tu lawak....org x suka...mencacatkan program....kalau engkau yg nk serlahkan diri baik suruh lofa tu interview kau ja...xyh jemput fairuz...hrp kau baca...

  • Muhd Khaleef Izzaldeen
    Muhd Khaleef Izzaldeen 3 months ago +1

    Terlalu excited sangat ac ni... Aku klik nak dgr kembar P.Ramlee da...

  • Ketupatlontong Lontongkering

    Ac tu over sgt..tkut xdpt cri makan ke..haha..like.klw.rasa ac lebih dri yg di temu bual.

  • Muhd Hadi
    Muhd Hadi 3 months ago

    terbaik laa ๐Ÿ–’๐Ÿ–’ like sikt

  • Rosmawati Ab Rahman
    Rosmawati Ab Rahman 3 months ago

    haakk..tui..

  • Bob Edet
    Bob Edet 3 months ago

    Ac dah macam cibai dah aku tengok,tambah lagi ngan si lofa tu...jadi macibai betul la..

  • Muhammad wafie
    Muhammad wafie 3 months ago +2

    Ramai yang x puas hati AC layan tetamu mcm tu... AC kena banyak lagi belajar cara menghormati orang..

  • Mamibits NFD
    Mamibits NFD 3 months ago

    Ku ulang ulang byk kali vid ni sbb nak dengar fairuz cakap... tp kebanyakan AC mizal je cakap... nyampah tau