Sebijik suara sama macam Tan Sri P.Ramlee si Fairuz ni | MeleTOP | Neelofa & Dato' Ac Mizal

Share
Embed
  • Published on Jan 29, 2019
  • Banyak lagi video eksklusif dan yang best best dekat Astro GO dan Njoi NOW! Korang boleh tengok kat sana secara PERCUMA!
    Senang je caranya:
    1. Download Astro Go atau Njoi Now
    2. Buka aplikasi dan tekan "Skip"
    3. Enjoy the show secara PERCUMA!
    Subscribe Astro MeleTOP, bit.ly/ytmeletop
    Episod penuh MeleTOP di Astro Go, bit.ly/meletophd
  • EntertainmentEntertainment

Comments • 2 149

  • Ramlah Ramlah
    Ramlah Ramlah 2 days ago

    Pelanduk dua serupa lh

  • Lisa Saleh
    Lisa Saleh 3 days ago

    Annoying btl la AC πŸ™„πŸ™„

  • hasnor ns61
    hasnor ns61 4 days ago

    Mantap saya hadir di tunggu kunjungannya

  • Shariezz Sempoi
    Shariezz Sempoi 4 days ago

    seriuslaa org kimaniss fairuzz? hahaha sayaa org papar sabar hahaa wangi jugaa laa nama papar haha

  • Cik Apit
    Cik Apit 4 days ago

    Hambar betul lah ac mizal ni 😒

  • Mohd Hafiz Ismail
    Mohd Hafiz Ismail 5 days ago

    Ac ko poyo la

  • nick 96
    nick 96 8 days ago

    trpekek2 ingat ni maha raja lawak ke.jaga lh air muka org sikit ni x duk bahan2 org dduk tegak takut xleh brnafas ape bigai lh

  • Penguinkuki 26
    Penguinkuki 26 9 days ago

    Soalan neelofa semua bodo2 je..

  • Atokku Jamesebonds
    Atokku Jamesebonds 10 days ago

    Ac tu saje mnganjingkan kelebihanny ade pada Fairus..

  • ummu badriah
    ummu badriah 12 days ago

    okaneapps.ddns.net/okane_reg/Refreg.cfm?MemberID=12911
    masuk link ni. sama2 kita dapat duit hanya daftar dn tengok video boleh dapat duit. apa2 pertanya boleh wasap saya 014-5134421

  • Putera Fahmi
    Putera Fahmi 12 days ago

    xska la cara ac mizal... xdak budi bahasa.. sy setuju.. like..

  • Ryan Mikael
    Ryan Mikael 13 days ago

    Terbaik la AC.. mmg pengacara terbaik malaysia setakat ini...

  • Jack Spy
    Jack Spy 14 days ago +2

    Ac mizal.. Ada bijiker.. Likeiftedabiji

  • jannah Lam
    jannah Lam 15 days ago

    Meroyan ac ni

  • mat slumber
    mat slumber 16 days ago +1

    pd aku lebih suka nabil..sekian

  • Bayu Baihaqi
    Bayu Baihaqi 18 days ago

    neelofa comey..

  • Mohdazrin Nirza tnt.n,sembilan

    Ac ni bab mengutuk kadang 2 meluat pulak aku tgk.mcm bab#=/!++?

  • Melvin Mcdonald
    Melvin Mcdonald 19 days ago +3

    Siapa urang sabah like dulu πŸ˜„

  • Che Hizam
    Che Hizam 19 days ago +2

    Nie kalo ac baca semua komen kat sini mau nya menangis nie. Semua org kutuk

  • jiszy zif
    jiszy zif 19 days ago

    Cun fairuz

  • Yossai Quaiyo
    Yossai Quaiyo 19 days ago +1

    Smua seni dri dri AC Milan aku x suke..mnyampah..mengaibkn org jer..aku tumbuk ko AC lebam biji mate ngkoo..πŸ˜€πŸ˜€

  • Yossai Quaiyo
    Yossai Quaiyo 19 days ago

    Lawak AC 10 tahun lgi baru bolh pakai..siape setuju like sikit..πŸ˜€

  • Qiy Heartfilia
    Qiy Heartfilia 20 days ago

    P ramlee dlm filem byk guna bahasa baku dan org sabah biasa guna bahasa baku ..

  • Azry Hussin
    Azry Hussin 21 day ago

    Soalan ntah apa2 AC ni.. Serabut..

  • Team MusicTM
    Team MusicTM 21 day ago +1

    nabil 😒

  • Yantss Pheewiitt!!
    Yantss Pheewiitt!! 22 days ago

    Cayala fairuz kata2 tu..jagala keasliannya😍😍

  • Tina Shah
    Tina Shah 22 days ago +1

    Bising la AC ni....πŸ–“

  • Naz Yusoff
    Naz Yusoff 23 days ago

    Dato AC, kalu sikit2 nk mgusik tetamu mungkin ok la,boleh kata bergurau tp bila ko dah acap sgt dan tlebih2 nmpak mcm kurang ajar dan x beradab..Aku xminat Neelopa sgt tp kat sini nmpak dia pandai cover balik Dato AC.terbaik Neelofa!

  • Tube Master
    Tube Master 24 days ago

    Niceee

  • Abd Rahhim
    Abd Rahhim 24 days ago

    Sapa suka klau Ada nabil

  • Bryn Max
    Bryn Max 24 days ago +2

    Buang title dato lh mizal oiii,, org nk tgk, nk knl dgn dia ne,, bukan kebangangan awk tuu,, cm hanat je buat lawak hambar,, #acbebal

  • alan shuhime abdul majid
    alan shuhime abdul majid 24 days ago +1

    AC Lawak ko hambau! Dh mcm jelake!

  • kaki kencing
    kaki kencing 24 days ago +1

    mcm cibai sja lawak ac tue

  • Irwanshah Hanafiah
    Irwanshah Hanafiah 24 days ago +1

    Kecoh org tua 4u2c tu...memekakkkk je

  • Nora Noraelina
    Nora Noraelina 24 days ago

    Peh baru dpt tgok..
    Aku nie minat AC tapi bila die buat mcm nie lawak tak kena pada masa nye aku plak tak selesa..
    Apapun yg terjadi terima kasih kepada Allah sbb cipta lagi satu Allahyarham Tan Sri P Ramlee.. 😍
    Al-Fatihah buat nye.. πŸ™

  • Riz Wan
    Riz Wan 25 days ago

    Dpt like 2000 aku pinang neelofa...

  • kamilia abidin
    kamilia abidin 26 days ago

    i won't say anything about ac, tapi apa aku nak kata. sorry der, p ramlee takde ganti.

  • Roslan Arie
    Roslan Arie 26 days ago

    Sepull

  • Azarro Delison
    Azarro Delison 27 days ago +5

    Ac mizal engkau x relevan dah kt mana2 pun...so xyh la buat lawak bodo yg ko ja rasa bnda tu lawak....org x suka...mencacatkan program....kalau engkau yg nk serlahkan diri baik suruh lofa tu interview kau ja...xyh jemput fairuz...hrp kau baca...

  • Muhd Khaleef Izzaldeen
    Muhd Khaleef Izzaldeen 27 days ago +1

    Terlalu excited sangat ac ni... Aku klik nak dgr kembar P.Ramlee da...

  • Ketupatlontong Lontongkering

    Ac tu over sgt..tkut xdpt cri makan ke..haha..like.klw.rasa ac lebih dri yg di temu bual.

  • Muhd Hadi
    Muhd Hadi 28 days ago

    terbaik laa πŸ–’πŸ–’ like sikt

  • Rosmawati Ab Rahman
    Rosmawati Ab Rahman 28 days ago

    haakk..tui..

  • Bob Edet
    Bob Edet 29 days ago

    Ac dah macam cibai dah aku tengok,tambah lagi ngan si lofa tu...jadi macibai betul la..

  • Muhammad wafie
    Muhammad wafie 29 days ago +2

    Ramai yang x puas hati AC layan tetamu mcm tu... AC kena banyak lagi belajar cara menghormati orang..

  • Mamibits NFD
    Mamibits NFD 29 days ago

    Ku ulang ulang byk kali vid ni sbb nak dengar fairuz cakap... tp kebanyakan AC mizal je cakap... nyampah tau

  • Ruslan Mansor
    Ruslan Mansor Month ago +1

    AC tamak cakap

  • Fatinisme Hayu
    Fatinisme Hayu Month ago +1

    Ape pakcik sepet ni doh? Serabut

  • ejan skut
    ejan skut Month ago +1

    Wutoh ko la ac

  • Ed Joker
    Ed Joker Month ago

    Ac mcm buat sembang kopi o.... Tapi abg fairuz aduhhhh.... Kok sama looo,mcm pernah ku lihat wajahnya tapi dimana ya.... Terbaik bang fairuz, moga murah rezeki

  • Adam Adam
    Adam Adam Month ago

    Ac menipu kuat oooooo

  • cikpuan Sue
    cikpuan Sue Month ago

    AC Mizal ni if jdi host merosakn menghncurkn mood..suaranya skit telinga bingit over

  • konyol gokil
    konyol gokil Month ago

    Ac mcm ape enth punye hos

  • mekyunne
    mekyunne Month ago

    menyampah Ac ni . serabuk akuuu

  • ahmad samsudin
    ahmad samsudin Month ago +1

    AC Mizal tu kenapa kepoh sngt. Ini kah cara bercakap seorang yg bergelar datuk. Tidak wajar diberi anugerah datuk. Untuk majlis majlis yang lain pihak penganjur tidak perlulah jemput dia sebagai MC ...menyampah....

  • Mohd Azwin
    Mohd Azwin Month ago

    tajuk chanel bukan tan sri p.ramle..arwah tan sri p.ramle

  • barak obama
    barak obama Month ago

    Sapa sokong kalau Fairuz ni jadi Mc meletop..like sini 😍

  • Joseph Anthony
    Joseph Anthony Month ago

    AC better keep quiet.

  • Green Tea
    Green Tea Month ago

    Ok aku req bro ni supaya mamat Khalid ambil Brlakon dlm flm HKLBR ....pengarahan flm mamat Khalid sekategori Allahyarham Tan Sri dn sesuai buat bro fairuz menonjolkan bakat jga melepaskan rndu peminat Allahyarham...sekadar pandangan jgn kecam

  • Fikri Kamil
    Fikri Kamil Month ago

    Ketum lebih ka si AC ni πŸ˜₯ palui jak

  • zanacrt tah
    zanacrt tah Month ago

    AC hambar

  • DEAR GOD
    DEAR GOD Month ago +1

    Tk sesuai ko jadi pengacara meletop mizal....

  • DEAR GOD
    DEAR GOD Month ago

    Yg dislike tu mmng geng si sarip dol...πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

  • mohamad zaidi
    mohamad zaidi Month ago +1

    Semua tempat kau nak buat lawak... Aduyai.. Ac..

  • Am In
    Am In Month ago

    bodo AC Mizal,serabut je ingat kelakor ke

  • Adrin Sanyom Adrin
    Adrin Sanyom Adrin Month ago

    Ac mizal over.

  • Steward Mathias
    Steward Mathias Month ago

    AC MIZAL YOU ARE LOWERING THE IQ OF THE WHOLE TV SHOW.

  • Eryca Fhzye Che'Fhamii

    Semak plak aku tgok ac.. semua babak astro kau bolot.. dgr suara dah tau tu kau terus xde mood nk tgok.. xtau apa cerita.. gud luck la jdi anak emas astro ye DATUK

  • nonono nonono
    nonono nonono Month ago

    Lamak AC lawak tk smpai la. Lntak la dia bckp . Jgn la sebok sgt. Hambar terok

  • Dee Hashim
    Dee Hashim Month ago +2

    ac mizal tu pehal?

  • Abdul Aziz Bin Jaafar

    Tak baiklah

  • Hasnol Hasan
    Hasnol Hasan Month ago

    Oh ani org kg msuk tvnya sam askar

  • Mohd Akmal
    Mohd Akmal Month ago

    Mne nabil?

  • Remonia Manja
    Remonia Manja Month ago

    Orang malaysia memang fikir negetif kalau seiras jangan lah fikir bukan bukan

  • Tom Delonge
    Tom Delonge Month ago +2

    Semak gile AC ni.

  • loyloy kratong
    loyloy kratong Month ago +1

    Bigo ongah ekau ac

  • MsPikachu90
    MsPikachu90 Month ago

    Kenapa Neelofa pandang dia macam. . .Macam mana nak cakap ya. .Kalau Neelofa pandang aku macam tu bahagia hidup aku. .

  • barak obama
    barak obama Month ago

    Macam bodo je Ac mizal buat lawak. Konon die dato nak lawak lebih2. Puiik

  • Hiaidil zailani
    Hiaidil zailani Month ago

    Bagi laa peluang org cakap adoiii AC...

  • Vee
    Vee Month ago +1

    AC penyibuk je

  • nr frhanah ,
    nr frhanah , Month ago

    nak tgk pun tkde mud , sbb ac ni

  • Ruzaidi Misran Official

    Assalamualaikum, salam sejahtera. Terima kasih pada semua, sepertimana adik saya kata sebelum ini, menyanyikan & melakonkan watak Allahyarham Tan Sri P.Ramlee bukan bertujuan untuk menggantikan Allahyarham kerana dia rasa tidak layak. Apa yang dilakukan adalah kerana minat dan usaha untuk melestarikan warisan seni melalui karya2 Allahyarham kepada masyarakat hari ini. Terima kasih sekali lagi kerana memberikan feedback yang positif dan teruskan menyokong usaha beliau.

  • Rayyan Ainur
    Rayyan Ainur Month ago

    Anjir ac mizal

  • Yusof Aljuwaini
    Yusof Aljuwaini Month ago +2

    Kepala Bana betul c AC ni... Ko pegi melingkup Boleh tak???! ... Mangasi betrep jak...

    • Zyrull Styleloz
      Zyrull Styleloz Month ago

      Apa hal kau. . .klau x suka tgk datok Ac x pyah tgk video nie

  • Panglimara Raja
    Panglimara Raja Month ago

    gila suara p ramlee laaaaaa...hahaaaa...p ramlee cakap bahasa melayu 2019....terbaik arr

  • abetuo loni
    abetuo loni Month ago +13

    Yang Nelofa ni gelaran P Ramlee pun tak tau, apa hal ...Tan Sri lah bukan Datuk ...aduhai, what a shame!

  • Mizal Khamis
    Mizal Khamis Month ago

    sabah pukimak..bangga dgn p ramli si kaki mabuk dgn kaki pmpuan tu..elok la..sabah pun lebih kurg cam tu gak..pmpuan bnyk jual badan..

  • Shahril Yasmi
    Shahril Yasmi Month ago +1

    bolok ac

  • Nurain Nabilah Nazri
    Nurain Nabilah Nazri Month ago +2

    P Ramlee in 2019! Rindu pulak Arwah Tan Sri P Ramlee ni!

  • Mohd Redzuan
    Mohd Redzuan Month ago

    menggelabah lebih ac mizal.. buat rilek sudah lah... rosak mood

  • Acikk Mhdazril
    Acikk Mhdazril Month ago +2

    lahirnya lagi seoran P.RAMLIE

  • Azmie Azmie
    Azmie Azmie Month ago +6

    Kuang ajer ac ni.

  • LAKSAMANA SUNAN
    LAKSAMANA SUNAN Month ago

    aku lagi respect kalau jep sepah and geng interview tetamu..

  • Nik Ariff
    Nik Ariff Month ago +2

    DAC tak lawak langsung. Pengacara syok sendiri.

  • kopi o ais
    kopi o ais Month ago

    Ac perangai serupa mcm org ambil barang jerr.. πŸ‘Ž

  • Shahni Seokjin
    Shahni Seokjin Month ago

    Tiber2 aku Rasa annoying sikit..uhuhu

  • mr. Dillweed
    mr. Dillweed Month ago

    Teringat lgu sandiwara dunia ical mosh

  • amzar kid kiram
    amzar kid kiram Month ago

    Banyak nya komen yang negatif untuk datok ac.saran saya pada datok .tepuk dada tanya selera

  • Amanda Rose
    Amanda Rose Month ago

    Adehhh .. AC AC