Reaksi Altimet Pada Lagu Hikayat Ben Ladin

Share
Embed
  • Published on Jul 29, 2018
  • Tujuan Video Adalah Pendapat Saya Komen Dibawah tentang Pendapat Anda pula

Comments • 1 407

  • Burfito Aqil
    Burfito Aqil  Month ago +9

    Saksikan Video Baru Lagi
    tvclip.biz/video/5hDQ8aEQOHw/video.html
    #AkuGemukBukanKauKasiMakan

    • Hhakakkagahjn Bhannakabb
      Hhakakkagahjn Bhannakabb 19 hours ago

      Padam la.. apa la engkau ni.. tak puas hti jgn la buat video mcm nie.. bgi penampar jee kw ni..πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ–•πŸ»πŸ–•πŸ»

    • Andy Syada
      Andy Syada 4 days ago

      Bro. .altimet lebih kenal malique bro. .kau mase malique ade dlu kau umur berape??? .pernah tahu tak yang dorg pernah ft satu rap dulu??? .kaji balik

    • Hairi Rosmin
      Hairi Rosmin 6 days ago

      memang kau gemuk bukan kiteorg kasi makan... tp diri dah tahu gemuk jgan jd batu api gemok

    • Mohd Alfian Mohd
      Mohd Alfian Mohd 7 days ago

      Buat channel untuk di kecam ke nie?

    • Muhammad Wafiy
      Muhammad Wafiy 8 days ago

      Jgn sibukan tpi kain org . Sibuklah dgn latihan fixness anda . Urusan diri kita dulu

  • azizi kun
    azizi kun 12 hours ago

    Apa motif video dia ni

  • nazaraelizwan 1990
    nazaraelizwan 1990 18 hours ago

    Meluat aku tgk gemok ni.. hahahahaha

  • Hhakakkagahjn Bhannakabb

    Jga tepi kain engkau la.. yg engkau cemburu apa hal.. oii sedar sikit la aduhaiii...!!!

  • Aidil lionchai
    Aidil lionchai Day ago

    Kau tak payah sibuk hal orang lah gemok ..

  • Nur Fahirah Mamat

    telebih makan babi ni..

  • Izzat Manan
    Izzat Manan Day ago

    inilah hasilnya.. selepas Cik B minum KuPuteh..

  • Fau Zi
    Fau Zi 2 days ago

    cibai punya gemuk..igt comel ke ko buat muka mcm tu..pak u..

  • Baihaqi Azahar
    Baihaqi Azahar 3 days ago

    Pebenda babi gemok

  • Muhammad Alifaziz
    Muhammad Alifaziz 3 days ago

    aca2 jew gemok nie..sebot pown xbtol lg nk sembang..nyanyi pown dlm jamban..lg mau judge orng..wkwkwkw

  • Abd Aziz
    Abd Aziz 3 days ago

    Telebih susu debab ni.byk makan cekedess

  • Hafis Apis
    Hafis Apis 3 days ago

    terbaikk

  • Laury Baha
    Laury Baha 3 days ago

    udah..udah la dik...sibuk hal org lain kenapa...buat la video yang bermanfaat sikit..

  • Rap Cold
    Rap Cold 3 days ago

    Sibuk ar gemuk haahahah

  • Ahmad Fazly
    Ahmad Fazly 3 days ago

    Jom borak khayal jom

  • Cepoi Aiman
    Cepoi Aiman 3 days ago

    Bro... Aku recommend ubah camera angle... Bagi jauh sikit biar nampak lagi kemas... Just a suggestion. Up to you kalau nak ubah. Kalau tak pun okay

  • Azizul Azizul
    Azizul Azizul 3 days ago

    kepala sjk besar, otak ndada

  • Horaa Ayinn
    Horaa Ayinn 4 days ago

    Bhahahaha. . Peningg r kita semuaπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

  • weng _
    weng _ 4 days ago

    gemok.ko dh xda keja ke??lantak dorg la nk bt apa pn.ko tu semak je bt video bangang mcm ni.

  • Mohd Shaai
    Mohd Shaai 4 days ago

    Mana2 je lh,,poyo je nk bndingkan reaksi org,,org cari rezeki bro,,dia pn x mnx gaji drpd kau,,

  • harry potter
    harry potter 4 days ago

    1:50 haaaa..kan dh..jgn main arang..nnt kena atas muka..atas muka tu ada selendang suci..hias lah dgn keramat..kannn dh termakan umpan..kikiki..

  • Shamsul Shafie
    Shamsul Shafie 4 days ago

    ehh..topoi, ko xde keja ape dah ke nk bt?

  • leeteuk my bias!
    leeteuk my bias! 5 days ago +4

    Aku terjebak dok kt sini.. Ingat reaksi mcm mne.. Rupenye si kolesterol ni membebel pastu nk buatΒ² muka.. Kau pikir kau comelll.. Meluaatt..

  • Emma Cendoi Puluit
    Emma Cendoi Puluit 5 days ago

    Gemok ni myampah aku tengok hahahaha

  • OiiHoii
    OiiHoii 5 days ago

    *gemok dia tulis lirik amik sikit sikit yg lama bagi kat org lain suruh buat lagu la gemok bkn dia amik lagu sikit sikit yg lama n kmdian tulis lirik baru jadikan lagu gemok kau sekolah ke tak aku plak yg xblh brain skg ni adakah punca perut kau berlipat hingga mahu aku lipat kau sampai jadi ikan sepat didalam daun ketupat baru kau reti bertaubat?*

  • OiiHoii
    OiiHoii 5 days ago

    *Recycle lagu ke Recycle lirik gemok? Yg aku dgr lagu bkn lirik lagu sama lirik blh ubah klu idok xde la anugerah pecipta lagu dan penulis lirik gemok sekolah ke tak?*

  • Syima Jir93
    Syima Jir93 5 days ago

    kasian

  • Azam Ibrahim
    Azam Ibrahim 5 days ago

    Ntah ape2 altimet,maklum la ben ladin dh meletup lgu nye...

  • Hartini Hamid
    Hartini Hamid 5 days ago

    Pendapat aku kau jelaa yang jadi hip hop gemok hahahaha

  • Hartini Hamid
    Hartini Hamid 5 days ago

    Alamak gemuk ni napas pun berbunyik kiwak laa lu gemok lu jela jadi hip hop kimak hahaha

  • Siti Aishah
    Siti Aishah 6 days ago

    maksod diaaaaa.. xciplak laguu orang.. bodohh

  • Mie Solo
    Mie Solo 6 days ago

    mok mok mok mok

  • Kutai Bidai
    Kutai Bidai 6 days ago

    Aduhhh gemok ni. Sok2 pro dalam dunia rappers. Baik kau fahami apa yg joe flizzow cakap tu dulu baru buat kesimpulan. Nampak sangat kau sebelahkan malique. Bukan aku nak support altimet. Tapi cara kau ni mencari kesalahan ultimet semata2. Kau nak sebok hal org, yg kau tu dah mcm cik B male version dah. Cik B pun tak mcm kau. Dia steady jer tak ganggu hidup org. Aduhhh teruk πŸ˜‚

  • Mohd Ajaz Syafiq
    Mohd Ajaz Syafiq 6 days ago

    bodoh punya kolestrol sial.. jgn batu api ooiii

  • faizal ikmal
    faizal ikmal 6 days ago

    apa kata kau pulak buat lagu. dari bnyak bunyi banyak cakap. sembang je lebih. tak yah kritik org sngt la. mcm kau bagus sngt.

  • yayah mukhtar
    yayah mukhtar 6 days ago

    Pipi dia .... gigit baru tow

  • Farikh Hj Ibrahim
    Farikh Hj Ibrahim 7 days ago

    Obes nya dia.. πŸ˜‚

  • Huzaifah Mursyiddin
    Huzaifah Mursyiddin 7 days ago

    Macam sial je gemuk ni. Harey betoi

  • Akim Kecik
    Akim Kecik 7 days ago

    Hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Fendy Mael
    Fendy Mael 7 days ago

    Admin budak2 wechat basikal lajak ke..kikikiii....

  • Bayu Laut
    Bayu Laut 7 days ago

    Ak trtnya2.. perlu ke nk ulas tntg bnda2 remeh ni... Umpama panjat pokok xda sebab..

  • Hitman Agent47
    Hitman Agent47 7 days ago

    Pendapa saya pula, hargailah karier orang lain, kalau kamunrasa hebat, kamu tampilkan, jangan mencaribkeburukan, tapi beri pendapat untuk menambah baik....

  • Babra Onga
    Babra Onga 7 days ago

    eemm sy fokus tengo kuku c gemuk..kotor ah...pls la jgn pengotor...rasanya gemok tu bukan keja bertani atau keja2 kotor..eiwwwwwww pengotor😒

  • Danial Sahadan
    Danial Sahadan 7 days ago +1

    Altimet vs Malique ibarat MGK vs Eminem πŸ”₯πŸ‘‘

  • Shazwan Shapawi
    Shazwan Shapawi 8 days ago

    Altimet ckp dia terharu org jadikan dia inspirasi .. ayat tu mcm terbalik ja.. bukan dia ka yg sebut dalam lagu mambang pasal MALIQUE.. Bodoh altimet ni..

  • Muhammad Wafiy
    Muhammad Wafiy 8 days ago

    X payah x sibuk tepi kain orang . Sibukanlah dgn diri kita sendiri fixness

  • Khadijah Ahyead
    Khadijah Ahyead 8 days ago

    ni contoh xbaik..mengapiΒ² an..ko tu kne pkΒ² balik pe yg ko wt nii..hahahahaha..

  • Mohd Roslan
    Mohd Roslan 8 days ago

    Gemuk bodohhh

  • Mohd Adzha Hakimi
    Mohd Adzha Hakimi 8 days ago

    Dok buat kalot jadi
    Biaq p kat depa la nak buat pa pon...dok jadi batu api...tibai ngn tapak kasut gi kot...amboih

  • Zander Aley
    Zander Aley 9 days ago

    Gemokkkk ni aku tamparrrr teraburr gigi kau....
    Nak melaga2 pulak kau

  • nizam nizam
    nizam nizam 9 days ago

    gemok otak ko bnyk lemak la.

  • Amir Irsyad
    Amir Irsyad 9 days ago

    Budak dalam cite up

  • Anwar Nadzor
    Anwar Nadzor 9 days ago

    Hahahaha gemok2 buat hal lahhh kau...

  • Aminah Isnin
    Aminah Isnin 9 days ago

    bodo pukimak gemok tengkok milo tertumpah

  • Leng Lasimih
    Leng Lasimih 9 days ago

    Bodohnya gemuk ni

  • Ibrahim Abu
    Ibrahim Abu 9 days ago

    Bukan gais kalau nak tahu yang dalam madlipz fuadnasir kata topok lomak naik ke pipi, ni la dia dah besar dah.

  • keem Mosh_
    keem Mosh_ 9 days ago

    bro, tak yah lah nk buat gaya barat siap review lagu diss pasal diorang ni..bagi aku biasa je..bnyak lagi cara nak dapat duit..

  • ayah bo
    ayah bo 10 days ago

    penting sgt ke sampai buat video?? hahahaha...ada faedah?? hahahaha...gemuk2..bagus ko fikir mcmna nak kuruskan badan.

  • fauzi kifli
    fauzi kifli 10 days ago

    Niat enson matakaji semar ngiseng-
    Maksud : Niat seorang insan yang sangat bertekad hingga semar terberak
    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Suriyana Nasir
    Suriyana Nasir 10 days ago

    hahaha budak kolestrol abg cik B

  • Syukriz Naim
    Syukriz Naim 10 days ago

    Leher tu berdaki gi gosok la gemuk

  • Awang Shafarizam
    Awang Shafarizam 10 days ago

    Sibuk jerr nak buat orang bergaduhπŸ˜‚..

  • Z Yy
    Z Yy 10 days ago

    Fuck bicth fuck off

  • Z Yy
    Z Yy 10 days ago

    Bodoh punye gemuk diam la bangang

  • Midy Midy
    Midy Midy 10 days ago

    Serius la muka abam pipi paw nie mcm Cik B anak Dato vida😝😝😝😝

  • YG EMPIRE
    YG EMPIRE 10 days ago

    Guna lirik bukn guna lagu balik mok.....rapper2 kt US pn guna lirik balik.....tu bukn kira recycle lagu.... recycle lirik....

  • sa harudin
    sa harudin 10 days ago

    altimate memang poyos..

  • zam seg @ lordkrome
    zam seg @ lordkrome 10 days ago

    lagu dan lirik adalah 2 benda berbeza... recycle lirik x bermakna recycle lagu... begitu juga sebaliknya...

  • joe joe
    joe joe 11 days ago

    Kecik beso kecik beso je aku tgok muke ko mokk

  • Bani Adam
    Bani Adam 11 days ago

    Beria lah altimet😏 Dah tak minat dah diaπŸ˜’

  • Mie Noh
    Mie Noh 11 days ago

    ek eleh gemok..ko nak laga2 kan org plak..Pukimak punye gemokk..Bodohh..banjingan

  • Hidayat Basir
    Hidayat Basir 11 days ago

    Kau ni pandai2 kritik org lah gemok oiii...kau bgus sngt ke gemok...

  • m_ caster
    m_ caster 11 days ago

    Ko gomok susu.buat kje berfaedah anat..setiap lagu smua tu zahir batil segalanye perlukn otak tuk berfikir.ko xde lagu pegi mam...

  • Yahya Yahyanurul
    Yahya Yahyanurul 12 days ago

    Malique hantar bdk je dah x leh tahan πŸ˜†terbaik la malique.

  • Tengku Fazrull
    Tengku Fazrull 12 days ago

    nape mcm nk laga kn org je mamat ni.

  • Ayiera Shiromachi
    Ayiera Shiromachi 12 days ago

    Mok suke gigit pencil ehh???🀣

  • zerry manggiz
    zerry manggiz 12 days ago

    gemok bodoh

  • Azli Shah
    Azli Shah 12 days ago

    Bila nak kurus

  • Hafiz Zaba Besi Zaba
    Hafiz Zaba Besi Zaba 12 days ago

    isu sebenar bkn malique n altimet tp isunya adalah kegebuan dan kemontelan budak bt video ni.

  • Azlan Shah
    Azlan Shah 12 days ago

    Arhhh pedulikan..ape yg aku tau altimet dan malique legend πŸ’ͺ sokong dua2..aku bangga Malaysia ada dua rappers ni..x lupa jgk buat Joe Flizzow..ketiga2 mereka gergasi rappers Malaysia.. #tabikspring

  • lil kraken
    lil kraken 12 days ago

    Bodoh punya gemok

  • Azri Amaran
    Azri Amaran 12 days ago

    Gemokkkkk siall

  • Sam Shamsul Azhar
    Sam Shamsul Azhar 13 days ago

    Bulat betul kau ni. Even tho aku pun bulat. Kau punya bulat, mmg bulat hahaha

  • Junika Syah
    Junika Syah 13 days ago

    Tak usah kte melaga laga kan org mencari kesalahan org dosa besar nk jadi org youtube jdi lh org yg bwa benda benda baik berita baik tk ush lh sibuk lga laga kn org tk semua kt dunia ni sempurna dn kte tk thu apa yg akan trjadi

  • Fidauddin Aminnudin
    Fidauddin Aminnudin 13 days ago

    Daripada menjaga tepi kain orang, lebih baik belajar mencari pendamaian daripada pergaduhan. Islam itu indah, so untuk apa perlu nak kecam orang lain.

  • ΙΆ LapanBelas RATUS β€’

    πŸ”΄πŸ‘

  • Adlea Adlea
    Adlea Adlea 13 days ago

    Oi gemuk aku kenal ko la gemuk..kerja kedai music d care4 sri petaling..

  • Oppo A37
    Oppo A37 13 days ago

    Kacip ke

  • Syed Fauzan
    Syed Fauzan 13 days ago

    Hahahahahaahah...

  • Park If
    Park If 13 days ago

    β€œMasuk Tempat orang jadi kucing bukan singa,
    Jgn Cuba jd cacing nk jadi Garuda,
    Jika mulut murai tukar paruh jadi tiong,
    Kalau cuma gusi jangan lagak nya nk bersiong.”

  • Hurairah Shaad
    Hurairah Shaad 13 days ago

    Kaliang mna sebeleh altimet tu

  • Black panther wakanda Haikal

    Bro suara kuat skit

  • wm nazz
    wm nazz 14 days ago

    Hop kencek sejaroh melayu tu. Hang tuah keturunan mane ? Jwb pun cek google. Jgn ckp sejaroh melayu la wei. Hihihi. Malu budok.
    Busku burfito . Kawe tlg jawab demo, sak rusing la abe mat mg ado ni

  • wm nazz
    wm nazz 14 days ago

    Bijok demo busku . Kami mahu Lagi padu lagi padu baru best siakk #redasslalu #gomogi #buskusteady #kemahkemingtokkocoknah

  • Mohd Yasin
    Mohd Yasin 14 days ago

    Yg pasti nya lagu ni sedang top dan paling best,
    Budak bulat tu iri hati agak nya..hehe

  • Kury5445 Kury5445
    Kury5445 Kury5445 14 days ago

    Smareising matakaji smaresing..aku lah mat buntal... Hikayat mat buntal.... Aku lah batu api...alahai...nie la contoh sorang yg minat kaji pasal hidup org....x da keja laen dibuatnya.....

  • Mohammed Joulani
    Mohammed Joulani 14 days ago

    apebende lah lemak tepu ni ckp ?...kau pndai rap tak?..ops lupa lemak menyekat suara dari berkata kata dengan laju

  • Bunga Angkasa
    Bunga Angkasa 14 days ago

    Apa merepek si ikan buntal ni? Pegi jogging kasi kurangkan kolestrol tu.

  • ejan ejan
    ejan ejan 14 days ago

    fuck arr kau gemok

  • ejan ejan
    ejan ejan 14 days ago

    fuck arr kau gemok