"Tak boleh buat apa kalau terasa" - Ben Ladin komen lagu sindir Altimet

Share
Embed

Comments • 513

  • cik sarip
    cik sarip 2 hours ago

    mcm kimak je budak ni

  • Frawes Ziqqew
    Frawes Ziqqew 7 hours ago

    Lagu budak2 bodoh baru nak up

  • Helmi Kadir
    Helmi Kadir 10 hours ago

    Adik safee liyas ke?

  • Nurul Ain Rashidah
    Nurul Ain Rashidah 2 days ago

    hg bru nk up laa dikk oii. xpyh ckp besaq sgt. hg bru nk masokk blik dlm industri. ckp tuh brlapik skitt dikk oiii. hgg pown nkk bermuka2 gakk

  • roxar69
    roxar69 5 days ago

    Ni safiey liyas masa muda ke

  • Robin Roxca
    Robin Roxca 5 days ago

    Suara x sesuai nk nyanyi lgu rap .

    • Robin Roxca
      Robin Roxca Day ago

      Tu la ..rap ni kalau suara garau bru enak di dengar

    • Nurul Ain Rashidah
      Nurul Ain Rashidah 2 days ago

      xsedap.. lagu lirikk okk. nynyi dri bdx nie mmg out

  • Razalybp Razaly
    Razalybp Razaly 6 days ago

    Ni budak bodoh + mangkok..

  • zacky benjen
    zacky benjen 7 days ago

    Babi punya budak kecik.

  • JACXK NAZIR
    JACXK NAZIR 8 days ago

    alaa alat je pon

  • ahmad roger Bin Anubis

    hate future rap peace

  • PUBG ON
    PUBG ON 9 days ago

    Ben aku xnmpk hang umuq 17 misai pon xdk pendek orangnya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..Tapi apapon rapp gan lagu hang mmg best bagi aku goodjob bro ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • TAJUL, ACHIK, KHALIS FANS

    Lajunya ben cakap aduh ,mcm keta f1 lalu

  • Amzar Ammar
    Amzar Ammar 11 days ago

    Kau hebat ooo

  • PENGKRITIK DUNIA ALAM MAYA

    aku rasa dia ni Sharifah Amani la.dia keluar time isu LGBT sedang hangat di perkatakan.maka S.A jadi la lelaki.tulah hikayat dia ni

  • Robin Roxca
    Robin Roxca 11 days ago

    Melibatkan budak2 mcm bodoh

  • mpd Vas
    mpd Vas 12 days ago

    ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

  • poookey marq
    poookey marq 12 days ago

    yang peliknya masih ada yang cakap lagu ni balasan untuk mambang..jadahnya lagu ni santai je xde bait offensive pon..ada yg kata lagu perang la..ramai yg acah buat spekulasi ikut imaginasi sendiri

  • Just Me
    Just Me 12 days ago +1

    Bagus lh cara Ben ckp๐Ÿ˜ป

  • nazaraelizwan 1990
    nazaraelizwan 1990 13 days ago

    Cara cakap hebat.. nama pon budak budak.. dah x reti respek org tua tua.. rasa diri hebat.. pasal lagu pon nak gadoh..

  • Muiz Izz
    Muiz Izz 13 days ago

    umur berapa..aku rasa 17 thn

  • sammy San
    sammy San 13 days ago

    motomotokoromoto

  • Afirol ku
    Afirol ku 13 days ago

    yg kutuk2 ckp rukun negara la apa la dia xtau tu korang yg tnya ni tau ke??elehhh xyah acah2 tau la......klau tnya dpan2 mcm dia kna aritu komfom la korang pn sama....sembangg lebih.......hahahaha..acah2 plak korang ni.......ntah2 rukun islam pn kantoiii....

  • Afirol ku
    Afirol ku 13 days ago

    yg kutuk2 ckp rukun negara la apa la dia xtau tu korang yg tnya ni tau ke??elehhh xyah acah2 tau la......klau tnya dpan2 mcm dia kna aritu komfom la korang pn sama....sembangg lebih.......hahahaha..acah2 plak korang ni.......ntah2 rukun islam pn kantoiii....

  • sakinah
    sakinah 14 days ago

    besar dah budak idola kecil ni

  • Shark Fiq
    Shark Fiq 14 days ago

    Altimet hantar (muda)

  • syahmi shqhrom
    syahmi shqhrom 15 days ago

    jawapan fuh.. rukun negara xtau chor

  • Jayremy zr Jayremy
    Jayremy zr Jayremy 15 days ago

    You the best rap๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Syaqieralyaa_ putrilyaa_

    Smua jer nk kecam dya? X abis ii agi ker? ๐Ÿ™„

  • imran ranran
    imran ranran 16 days ago

    Dh la...... fakta tentang negara sendiri pun fail malu wooo ngn mamat bangla ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’

  • Roberto A. Philip
    Roberto A. Philip 17 days ago

    Ingatkan Safiey .

  • MrPadukaRaja
    MrPadukaRaja 18 days ago

    memalukan..rukun negara,bunga kebangsaan,bendera malaysia pon kau tatau..baik kau g blaja lagi la budak..memalukan rakyat malaysia jek..

  • Nazreen rahim
    Nazreen rahim 18 days ago

    Budak2 tak tahu rukun negara

  • Zulaikha Zulkifly
    Zulaikha Zulkifly 18 days ago

    tapi sayang...tak tahu bunga kebangsaan tu bunga apa..๐Ÿ˜‚

  • Oguri Cloud
    Oguri Cloud 20 days ago

    ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช

  • FAI ZulFar
    FAI ZulFar 21 day ago

    Panjang dah budak ni..dulu Comey ja...alhamdulillah...suara nak berubah dah

  • ็ฑณ้˜ฟ
    ็ฑณ้˜ฟ 23 days ago

    ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • marvin J Ramos
    marvin J Ramos 23 days ago

    Budak rever jdi rap๐Ÿ˜‚

  • Hororo Chan imposter jk HER BIGGEST FAN

    his voice is not for rap smh he should smoke weed for a raspy voice

  • Muhammad Fadzil
    Muhammad Fadzil 24 days ago

    Xkisah la nk perang ke ape. Yang best lagu ni n penyanyi mmg sesuai. Teruskn berkarya.... Nasihat umum yang bgs untuk direnungkn

  • Herman L. M. S
    Herman L. M. S 24 days ago

    Ckp pun exyn

  • Herman L. M. S
    Herman L. M. S 24 days ago

    Ben laden, xpnh dgr..apa a.. Dia ni.pndi ja ckp.. Ikut skrip.

  • May
    May 25 days ago

    laki ke pmpuan ni ?

  • Muhammad Ayden faiq Muhammad ayden faiq

    Makin sem lah.suara pon makin sedap

  • King George
    King George 29 days ago

    Gua terasa ni hahaha

  • Nur Atika Jamian
    Nur Atika Jamian Month ago

    Mature bhai cara die bercakap. Well,aq suke tgk ben pakai spek ngn cap.

  • ฮฑะธฮฑั• gฮฑะผฮนะธg

    Muka minta kaki

    • zack daneal
      zack daneal 28 days ago

      ฮฑะธฮฑั• gฮฑะผฮนะธg ekeke.. komen dlm ni boleh la dik..

  • NOR HELMI
    NOR HELMI Month ago

    Dah dewasa jgn hisap Batu ye dik

    • zack daneal
      zack daneal 29 days ago

      NOR HELMI pulak dah .. adik pn nanti dh besar jangan jadi pondan . Ekekeke..

  • domokunjack77 shadow

    Hahaha, cara percakapan budak ni tak berapa nak matang lagi, bakat ada dah adik, tapi jangan cepat jadi riak sangat tKot nanti nama sifu jatuh.. Rilek jee.. Jgn nmpak sangat ok.. Altimet pun kira legend jgk kita yg ditengah2 ni kena chill aje k. Respect dua2.

  • Auk
    Auk Month ago

    Dia nie adik safiey illyas versi laki ke?

  • Just random people
    Just random people Month ago

    Acah2 babi je budak pondan ni

    • zack daneal
      zack daneal 28 days ago

      Just random people ekekek ksian la lu dik.. xde album ke ? Xfemes ek dik ? Haha . Simpan bangang tu cket dik . Kahkah. Ayat gay la lu ni dik. Stakat komen dlm ni wtpe jah . G jmpa ckap dpan2 . Ksian adik ni otak celah kaki

    • Just random people
      Just random people 29 days ago

      +zack daneal dh sakai tu sakai je la ,backup budak pondan tu knpa ? main bontot dengan dia ke

    • zack daneal
      zack daneal 29 days ago

      Just random people ekekeke.. simpan cket bangang tu utk ari tua dik. Bangang jelas sgt tu. Kah kah

  • JJ
    JJ Month ago

    Laki ke .... ermm

  • Muhammad Afiq Fikri Bin Mohd Nor

    budak ni mmg power ahhh.i like it

  • Khairul Hisyam
    Khairul Hisyam Month ago

    hahaaa kau kena altimet

  • Mhd Aiman
    Mhd Aiman Month ago

    Dap nye em

  • Hisham Sham
    Hisham Sham Month ago

    Terbaik la adik...maju terus jgn pedulikan dgn org yg terasa hati dgn awk..sbb kn lirik pun nk berbalas tembakan....caiyooo

  • hyie rose
    hyie rose Month ago

    perlu ke nak banding kn dia dgn haqiem rusli.. tak de kena mengena kot.. enth pape la..

  • Athirah Ira
    Athirah Ira Month ago

    siapa mkn cili dia rasa pedas. siapa mkn gula2 dia rasa manis...

  • memei shuaida
    memei shuaida Month ago

    Nmpk mcm kunyit je??

  • Mr R
    Mr R Month ago +1

    haaaa. Ini bgosss. Keep it up dik.
    Tolong tolong tolong jangan jadi mcm Haqiem Rusli.
    #AkuHatersHaqiemRusli

  • LMAOretarded
    LMAOretarded Month ago

    Adakah Ben Ladin anak kepada Ladin Ben Osama? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • Angelina Haze
    Angelina Haze Month ago

    Comel

  • Muhammad Zamani
    Muhammad Zamani Month ago

    Aku suka ahh jawapan muu ben....steady err๐Ÿ‘

  • Bolok Bolo
    Bolok Bolo Month ago

    Kesian bdak ni x fhm ape2..hahahahaha..blaja skolah bgus2 dik nnti kerja jd cikgu

  • Nasir Yusof
    Nasir Yusof Month ago

    Dia lelaki ke perempuan?

  • hanns tay
    hanns tay Month ago

    Awat nmpk lembut ๐Ÿ˜‚

  • alip dave
    alip dave Month ago

    Akulah ben sadin...hikayat ben sadin...wkwkwkw

  • LMAO SKOODISH
    LMAO SKOODISH Month ago

    dah baligh... terbaik

  • nerdy moon
    nerdy moon Month ago

    Dulu kecik2 rasa mcm acah2 je budak ni minat justin bieber lah.. tapi skang mmg matang dah dia. Alhamdulillah

  • Afiff Zaidi
    Afiff Zaidi Month ago

    budak ni dulu elok je main futsal dengan member aku last ii skrg sombong syal

    • micheal espinoza
      micheal espinoza Month ago

      Afiff Zaidi Proof, or bullshit. Noob.

    • Afiff Zaidi
      Afiff Zaidi Month ago

      micheal espinoza budak ni b4 famous lagu ni semua.. dia memang main futsal tapi sayang ah nooob woops

    • Afiff Zaidi
      Afiff Zaidi Month ago

      micheal espinoza hahahaa budak ben ni duduk ampang kau ape tahu dekat ngn AP tu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ selidik sebelum borak jangan jadi bodoh sangat.. budak ni pon umur bawahan dari mem aku 1-2 tahun

    • micheal espinoza
      micheal espinoza Month ago

      Afiff Zaidi Yeye je member ko main futsal dgn dia. Silap2 member di Fb sahaje. Hahaha

  • rohaya tarmizi
    rohaya tarmizi Month ago

    Ayat2 dlm lirik lagu tu tersusun dengan gabungan lakonan seniman2 dulu.. Dan setiap ayat2 itu dicipta sendiri tanpa ada gabungan mana2 lirik dr lagu2 melayu sebelum ini.. Suka2.. Lagu nasihat๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • MUHD SYAMIL BIN RAMLAN

    bercakap matang gila

  • High Speed
    High Speed Month ago

    Mr Malique๐Ÿ•ต๐Ÿ‘‘
    I๐Ÿ‘€๐Ÿ‘Œ
    ๐ŸŽ™๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽผNext Song U๐Ÿ•ต

    SALAM.......

  • BarCode
    BarCode Month ago

    Hmm..Entahla

  • Afyff Ayman
    Afyff Ayman Month ago

    pasal Muke dye mcm safiey illias

  • jannahtul
    jannahtul Month ago

    mcm safiey ilyas dowh!

  • King Eastkandar
    King Eastkandar Month ago

    pergh pengalaman dalam industri ,sembang macam taik babi,kepada peminat hip hop kita dengar je lah budak hipster ni sembang

  • Muhd Halim
    Muhd Halim Month ago

    Da besar da ben .. Dlu tgok dkt IK je

  • Harun Ashura
    Harun Ashura Month ago

    I can't take little kids wearing glasses with no actual lens seriously. Does he even write stuff himself or kinda sing along to pre written lyrics?

  • Jefery Peter
    Jefery Peter Month ago

    Benladin bin apa

  • Ash Dawnbreaker
    Ash Dawnbreaker Month ago

    Lagu ni nice lirik and music dia tapi bagi aku suara dia kurang sesuai sebab memang suara budak2

  • Hendra tutorial
    Hendra tutorial Month ago

    bijak betul binladin ni..salam dari INDONESIA

  • the UNKNOWN
    the UNKNOWN Month ago

    kenapa muka dia mcm safiey ilyas?

  • Budak_kill Budak-kick

    Pengkid ke laki budak ni

  • A P A C H E
    A P A C H E Month ago

    Cam kunyit je

    • zack daneal
      zack daneal 28 days ago

      A P A C H E kunyit ayah lu . Ekekeke

  • Syafiq Jais
    Syafiq Jais Month ago

    Artis najis lagu najis

  • Kid Roses
    Kid Roses Month ago

    kakak aku selalu pasang lagu ni. aku pelik sebab bunyi macam lagu penagih huhuhu sorry.

  • Kid Roses
    Kid Roses Month ago

    siapa? aku tak kenal kbye. hahaha

    • A P A C H E
      A P A C H E Month ago

      Kid Roses .. channel monsta .. chatting d sana yuk

    • Kid Roses
      Kid Roses Month ago

      A P A C H E monsta live streaming? ape tuuu

    • A P A C H E
      A P A C H E Month ago

      Kid Roses ... monsta live streaming jom

    • A P A C H E
      A P A C H E Month ago

      Kid Roses .. monsta jom

  • Hasif Zamri
    Hasif Zamri Month ago

    Umur baru setahun jagung tak pyh la nk sindir2 org yg lebih mkn garam dr kau. Tahu la skrg senang nk popular, publisiti murahan. Ada duit lagu lirik kelaut pn takpe. Kesimpulannye byk lg ilmu kena bljr dr umur kau ni. Ni baru ilmu sikit kira nk hembus je. Kesian tgk generasi Y skrg. Sedih

  • Arif Luqman
    Arif Luqman Month ago

    Malique-aku percaya pada hukum karma pedas2 takut tak tahan pedas je

  • Muhd Irfan
    Muhd Irfan Month ago

    Lirik padu!!!

  • Muhammad Khairuddin Kassim

    Boekkk lah BenLadinโœŠ๐Ÿป

  • Ta'ah Lee
    Ta'ah Lee Month ago +1

    He looks very wise n mature.. Malaysians should chill..

  • malayneum
    malayneum Month ago +14

    budak ni tak sedar Malique sedang peralatkan dia. kesian budak ni masih mentah dah kena manipulasi dengan label2 besar. biasanya budak2 macam ni tak kekal lama. royalti dia pun entah2 Malique tak bayar. kalau Malique betul gentle keluar la, takyah nak hantar budak beringus pegi berperang. Tak malu ke.

    • junglenout s4
      junglenout s4 10 days ago

      Geng ultimet

    • nabil hus7
      nabil hus7 10 days ago

      +malayneum hahahha gaji 5angka ...sembang cm paria lah lu mat ...hawauuu riakkk

    • Robin Roxca
      Robin Roxca 11 days ago

      malayneum sokong ko bro

    • Alif kerr
      Alif kerr 12 days ago

      malayneum buat relax sdh x yh nk gaduh pasl artis.. X berbaloi pon bro..

    • malayneum
      malayneum 12 days ago

      pengikut malique ni ramai budak2 je. banyak yang tak kenal altimet lagi. budak yak ak auuu..

  • JENNIE'S GRANDMOTHER
    JENNIE'S GRANDMOTHER Month ago +1

    Laaa Ben Idola Kecil rupanyaaa. Wahh dh besar :') So talented and matured๐Ÿ˜

  • ho meme arh
    ho meme arh Month ago

    Terbaik anak muda...abaikan kataยฒ mereka yg slalu mengata tentang dirimu...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • NISA ZUL
    NISA ZUL Month ago

    Dah besar woiii ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Dulu kecik jeee ๐Ÿ˜‚

  • santhi santhi
    santhi santhi Month ago

    kamu Tak layak diss rappers yang berkualiti

  • zul hyde
    zul hyde Month ago

    Aku rase ko ni berok gi belajar msuk u ds betul

  • Stkrdknmibalz
    Stkrdknmibalz Month ago

    Ah, Amsyar. Ingatkan siapa la benladin ni.

  • muhammad faiz
    muhammad faiz Month ago

    wei aq sorang jeke yang tak kenal si cilik ni???