BenLadin - Hikayat Benladin

Share
Embed
  • Published on Aug 11, 2018
  • Siapa belum dengar Hikayat Benladin versi akustik..Jom dengarkan " Hikayat Benladin " sekarang secara eksklusif di Facebook dan youtube @gegar.my ..
    Gegar :
    Website: gegar.my/
    Facebook: facebook.com/GEGAR
    Twitter: twitter.com/gegar_my
  • MusicMusic

Comments • 1 041

  • Aikal Haikal
    Aikal Haikal 11 hours ago

    Best

  • ABU TALIB LUDIN
    ABU TALIB LUDIN 22 hours ago

    kau orang Janganlah hina hina dia tak baik kau orang tak tahu ke berdosa apa yang dia cakap tadi tu dosa pun ada apa hukum karma semua ada tapi kau orang buat juga

  • ABU TALIB LUDIN
    ABU TALIB LUDIN 22 hours ago

    kau orang Janganlah hina dia kalau kau orang ini dia tak baik tahu dia pula orang juga bukan macam kau orang suka hina hina orang

  • muhd halif
    muhd halif 3 days ago

    Lagu ni best

  • classical skateboard

    Budak ni ke ada something special dimata malique??bunga kebangsaan pun tak tahu...bunga kekwa..KEKEK KAUUU

  • Deen Acoustic
    Deen Acoustic 4 days ago

    rambut tu kasi botak la..jgn jdi sanjut suda

  • han mizi
    han mizi 5 days ago

    Aura kuat.....

  • Black Phantom
    Black Phantom 5 days ago

    ak respek mr.general... tp mnyampah ngn budk ni... brcakap biar trsusun dik...

  • Rafiq Lajak TRG
    Rafiq Lajak TRG 6 days ago

    Best

  • abg ajam
    abg ajam 6 days ago

    Lagu x best lngsung.. Ahhaaha adoi makin merapu lagu zmn skrg

  • abg rock
    abg rock 7 days ago

    Seingt aku Ben ladin ni bukan ke alih suara kartun shin chan..kalo silap sorry la

  • Kaki Pedooh
    Kaki Pedooh 7 days ago

    Tak kisah la lirik dia nak bahan sape pun... aku tabik bila Malique suka bermain dengan metafora...
    Mereka keluar masuk gua
    Mencuba mencari dimana ada
    Mencuba meneka dimana saya
    Mata kasar takkan dapat jumpa
    Kalau kita ikuti kes Osama Bin Laden... memang CIA macam nak gila cari Osama dalam gua gua yang berselirat kat pergunungan Tora Bora, Afghanistan...

  • THE PHENOMENAL
    THE PHENOMENAL 8 days ago

    Deep lirik lagu nie

  • dikaa _
    dikaa _ 8 days ago

    Penat altimet nak kejar chord gitar tu hahaha

  • Candy Mandy
    Candy Mandy 9 days ago

    Dia ni kena tukar imej skit. Nmpk mcm gaya pengkid. Sbb tu ramai konfius dgn jantina dia walau nama dia terang2 nama laki. Rantai leher tu x pyh kot. Topi pun cari yg kecik skit sbb nmpk kepala dia besar sgt..x seimbang dgn bdn yg kemetot.

  • Fitri Shahmir
    Fitri Shahmir 9 days ago

    Sedap siut suara ben

  • afif ferhad
    afif ferhad 9 days ago

    try buat kelajuan main balik 2x waktu rap

  • Eida Boboy
    Eida Boboy 9 days ago

    tukar lirik..kerna atas bahu ada selendang suci..

  • Syaqil walker
    Syaqil walker 10 days ago

    Sejak bila Altimet pencen kalau tidak rapper ni guitar plk kau ni la Altimet

  • Muhammad Andika
    Muhammad Andika 10 days ago

    Baguslaa budak ni

  • toxic cold
    toxic cold 10 days ago

    Assalammualaikum,blas la

  • Jamaliah Ismail
    Jamaliah Ismail 10 days ago

    Manusia akhir zaman betul

  • Jamaliah Ismail
    Jamaliah Ismail 10 days ago

    Lelaki haram pakai rantai kan?

  • Alamak viral
    Alamak viral 10 days ago +2

    Suara memang terbaik . Tak edit2 suara pun . Memang sama jerr . 😘😘😘😘😘

  • Syironi Alfarisi
    Syironi Alfarisi 11 days ago +2

    Saya tidak salah nge fans sama malique 😍😍..beliau memang terbaik..salam untuk Mr General dari indonesia

  • Sarip Udin
    Sarip Udin 11 days ago

    Nk tya skit niat enson matakaji semar ngiseng apakah itu...saudara saudari

    • Mirul Mirul
      Mirul Mirul 2 days ago

      yang filem p.ramlee alibaba bujang lapok

  • mohd arif
    mohd arif 12 days ago

    lirik lagu acah deep..tapi rukun negara pun tak tahu..hmmm

  • Amir Firdaus
    Amir Firdaus 12 days ago

    Budak ni ke yg x tahu rukun negara?
    #tanye je

  • Sally Lemon
    Sally Lemon 12 days ago

    BEN SARDIN

  • Farhah Najihah Amirruddin

    sdap ial

  • Mohd Noor Abd Majid
    Mohd Noor Abd Majid 12 days ago

    Jam smiggle la

  • Nur Yana
    Nur Yana 12 days ago

    Umur 17 tp muka mcm bdk2 sgt

  • shiroki asakura
    shiroki asakura 12 days ago

    Live lg best dpd official lyric video.. Terus minat lagu ni sbb tgk live dia..

  • IM FEELING so MAMMA MIA

    start lepas rap first tu mcm laju lak part aku lah ben ladin tuπŸ˜…

  • Baby Can Fly 2
    Baby Can Fly 2 13 days ago

    Playback 1:25x

  • Amir Amir
    Amir Amir 14 days ago

    pergh ramai gila tafsir lagu ni merapu. kaitakn dgn altimet πŸ˜‚πŸ˜‚. wtf. kenal malique x ? lagu malique liriknya lebih ke arah sufistik. klu perasan ayatnya seakan membawa mksud yg sama2 lagu2 lama tpi mengunakan bait patah berbeza.
    budak zmn skrg ckp sufi mana tau apa2 belum ckp tasawuf lagi. hahaha

  • Encik_ Awok
    Encik_ Awok 14 days ago

    Ultimet ke tu maen gitarπŸ™€πŸ™€πŸ™€

  • Yussof Anaqi
    Yussof Anaqi 14 days ago

    Kau menguasai selautan, yang tersembunyi di genggaman, Nafi dan Isbat kau sandingkan, sebagai tali pegangan - to Malique n geng

  • Flutterbye Butterflly
    Flutterbye Butterflly 14 days ago

    malique anta budak 13 tahun pd budek butek

  • Puteri Alisha
    Puteri Alisha 15 days ago

    apa kah nama bagi bendera malaysia

  • Sufi Khal
    Sufi Khal 15 days ago

    Check out my remix cover of Hikayat Ben Ladin on my channel ;)

  • Farris Aznizam
    Farris Aznizam 15 days ago

    Kuat Tut Tut Rambut Panjang Tu πŸ˜‚

  • Mohd Afdzal
    Mohd Afdzal 15 days ago

    live hancorrrrr

  • Syahimi Afiq
    Syahimi Afiq 16 days ago

    Jilake mana ckp Altimet yang main gitar tu. Tersedak air coke smpai ke hidung aku ni. Hahahaa

  • lokman spade
    lokman spade 16 days ago

    Rezeki awk tu dik...bukan senang nk dapat lirik yg padu mcm ni..terbaek

  • user name
    user name 16 days ago

    😍😍😍

  • Dominic Entalang
    Dominic Entalang 16 days ago

    Belajar tentang asal usul dulu dek..

  • Apit Weekenders
    Apit Weekenders 17 days ago

    Saje malique hantar budak ni nak bagitau yg ni lah level altimet. Belum jeneral buka mulut lagi.

  • abiy syuk
    abiy syuk 17 days ago

    Budak budak. .

  • Jerry Mohd Faizal
    Jerry Mohd Faizal 18 days ago

    Ingat lirik sampai habis..susah tu

  • Azmie Azmie
    Azmie Azmie 18 days ago

    Ben makin besar makin siok nk dgr suara kmu

  • Adira Wati
    Adira Wati 18 days ago

    Nama betul benladin apa

  • Razlan Mohd
    Razlan Mohd 19 days ago

    πŸ˜‰banyak unsur trsirat .....30

  • Zief Qaizen
    Zief Qaizen 19 days ago

    memang berbakat lah kau dik , tone suara stabil πŸ‘

  • Malaysia Channel
    Malaysia Channel 20 days ago

    Yg dislike tu mesti fans altimate..eh hahah

  • Bungaxmasdo Ambarifaridah

    Benladin yang d angkat oleh malique! βœŒοΈβœŒοΈπŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Irfan Fahmi
    Irfan Fahmi 20 days ago

    Lirik aummm

  • Azreen Effiza
    Azreen Effiza 21 day ago +3

    Altimet ada buat fake account tak nak comment buruk2 kat sini?

  • saveinmyhead88
    saveinmyhead88 21 day ago

    Lagu apa ni osama laden

  • zaini kop
    zaini kop 22 days ago

    Yg unlike tu..bdk2 altimet gampang...

  • Jerome ASF
    Jerome ASF 23 days ago

    dia 17 tahun

  • Nabil Hakal
    Nabil Hakal 24 days ago

    Kod gita?

    • huzairy  mohd
      huzairy mohd 20 days ago

      +huzairy mohd dlm video dya pakai kord dm,gm, a

  • Alif Hakimi
    Alif Hakimi 24 days ago

    terbaiklah

  • Mohdfami Ali
    Mohdfami Ali 24 days ago

    huhuhuhuhu

  • Ryzad, Shaq,
    Ryzad, Shaq, 24 days ago

    Hidup malique

  • maxhero stylo
    maxhero stylo 25 days ago

    kalau altimet nyanyi mesti power..

  • Khairul Nizam
    Khairul Nizam 25 days ago

    Set speed 0.75. Serious lgi best

  • AZMAN IYEENI
    AZMAN IYEENI 25 days ago

    Ben umur berapa ehh?

  • Danial Hariz
    Danial Hariz 25 days ago

    Suara boleh lah. Yang buatkan sedap is lyrics

  • Rene Dulnuan
    Rene Dulnuan 25 days ago

    Kayat ! Ben Ladin Life for Life John Mc Cain !

  • g c
    g c 25 days ago

    ak j ke perasan lidah budak ni pndek.πŸ˜…

  • g c
    g c 25 days ago

    ak j ke perasan lidah budak ni pndek.πŸ˜…

  • Nora Nordin
    Nora Nordin 25 days ago

    Ben ni tak silap dulu2 menang idola kecil ke program astro ntah. Pastu berlakon, pastu pengacara. Pastu senyap. Now, tiba2 dah 17tahun and jadi rapper some more! Mmg talented. Good choice malique!

  • DoraDori89
    DoraDori89 25 days ago

    wow.. somebody just ate the cd's! Good job BenLadin. You gain a fan here... Can't wait to see your next masterpiece! ^^

  • EyQal
    EyQal 25 days ago

    die ni dulu kemaruk justin bieber...lain betul die berubah

  • Qayyum Amri
    Qayyum Amri 26 days ago

    Ko pandai bercakap pon dik jangan la kerek sangat..perjalanan ko jauh lagi dik nak sampai tahap2 diorg tu dik

  • Izzat Amir
    Izzat Amir 26 days ago

    Kurang paham....hahaha

  • nurfaikham haiqal
    nurfaikham haiqal 26 days ago

    Mata kasar xkan jumpa

  • Mima Sis
    Mima Sis 26 days ago +2

    Live lg sedap kot

  • Zulhisyam Kushaini
    Zulhisyam Kushaini 26 days ago +3

    mcm tomboy jer haha

  • Mohd Hafidzh Daman Huri

    acah2 je.ni yg dibanggakan.haha..mcm2 cerita..haha..lawak btol la..kepada si pujangga2..sila kecam...

  • Rizal Ariffin
    Rizal Ariffin 26 days ago

    Lgu ni untuk Altimet kan?skli Malique hntar budak da hahaha nampak sgt Altimet bkn taraf Malique

  • Nurul Sabrina
    Nurul Sabrina 26 days ago

    macam tegar

  • Rarra Kechik
    Rarra Kechik 26 days ago

    Aku sorang je ke rasa lidah dia ade pendek sikit. Haha πŸ˜‚

  • Abie Ahmad
    Abie Ahmad 26 days ago

    seriously aku nampak batu yg disaluti emas permata..nothing more..without emas permata yg menyaluti it's just batu and nobody will look at it..firstly too be a better person you got to stay humble.. like Joe said on it lyric.

  • Mastura Adukalisca
    Mastura Adukalisca 26 days ago

    Rapper botak kalau rap pakai otak
    Sarang tebuan ingat sarang terbuan jangan di jolok takut nanti telinga bernanah hahahagaga

  • AthirahAffendy
    AthirahAffendy 27 days ago

    17??????? πŸ€”πŸ™†πŸ»

  • Aina Damia Ahmad Zafri

    BESTT

  • Fendy Orton
    Fendy Orton 27 days ago

    Knapa malique x nyanyi sendiri ye lagu ni

  • Muhamad Firdaus
    Muhamad Firdaus 27 days ago

    Ben ladin laki ke pmpuan

  • Qaseh Qhaira bonda Q
    Qaseh Qhaira bonda Q 27 days ago

    Best lagu niii

  • Ahmad Azrin Mohd
    Ahmad Azrin Mohd 27 days ago

    Knapa aku dgr guitar tu mcm flat arr ke aku slh dgr?

  • RISE BEFORE ENDING
    RISE BEFORE ENDING 28 days ago

    Guitar tu aduhhhh.... Budjet btul sound tu...

  • Muhammad Hanif
    Muhammad Hanif 28 days ago

    Si budak ben idola kecil nie mmg power rap

  • Mrs Eca
    Mrs Eca 28 days ago

    xsedap...cume kagum dgn lirik je.πŸ‘

  • khai zuran
    khai zuran 28 days ago

    Gaya dia ni mcm malique la .. gaya tangan dye mcm malique sapa rase mcm tu.. kasi like satu kali...

  • anak kampung
    anak kampung 28 days ago

    Lagu sampah

  • nikfaris_ 1q
    nikfaris_ 1q 28 days ago

    Like ah best an lagu ni