BenLadin - Hikayat Benladin

Share
Embed
  • Published on Aug 11, 2018
  • Siapa belum dengar Hikayat Benladin versi akustik..Jom dengarkan " Hikayat Benladin " sekarang secara eksklusif di Facebook dan youtube @gegar.my ..
    Gegar :
    Website: gegar.my/
    Facebook: facebook.com/GEGAR
    Twitter: twitter.com/gegar_my
  • MusicMusic

Comments • 967

  • Shahrulamri Hassan
    Shahrulamri Hassan 22 hours ago

    Padu lirik n mdalam mksud lirik lagu nie..mkn dlm......

  • Risan Mohamad
    Risan Mohamad 3 days ago

    Nas ni mmg batu api lh,agak2lh bero..

  • Nuga
    Nuga 3 days ago

    Hikayat Asli Aceh
    tvclip.biz/video/r6T5iTzNYMM/video.html

  • Arnie Afizzam
    Arnie Afizzam 5 days ago +1

    Nice..rap the best😍

  • #OpocotSurprise ByZAB

    terbaik

  • Bahar Ayu91
    Bahar Ayu91 15 days ago

    πŸ‘

  • nana rashid
    nana rashid 17 days ago

    Hahaha

  • Irah Sakirah
    Irah Sakirah 19 days ago

    Best lah ben nyayi πŸ˜€πŸ˜€

  • Nuruhuda Nuru
    Nuruhuda Nuru 21 day ago

    Aq sbnrnye x ske lgu2 rap ni..tpj ble dgr lgu ni aq jdi ske plk...hihihi

  • Mohd Sopey
    Mohd Sopey 22 days ago

    Almk slh comment lh plk

  • Mohd Sopey
    Mohd Sopey 22 days ago

    Aq bdk ni mcm brusia 15 thn siape stju blh like

  • Su Riani
    Su Riani 28 days ago

    Sedap lagu ni bestπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Su Riani
    Su Riani 28 days ago

    Sedap lagu ni bestπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Yan Gemuk Tun Fendy

    sedat lagu ni labenladin

  • Ahmad Amir AB Hassan

    Comel lah ben ladin ni

  • Rohizal diming
    Rohizal diming Month ago

    Mantap

  • MrAmtomato
    MrAmtomato Month ago

    Sumbang la guitar. Out off tune.

  • Faris Mohd Ismail
    Faris Mohd Ismail Month ago

    Tak mengoh e bang,saya yg tengok jer dah sesak nafasπŸ˜‚

  • coco haNz
    coco haNz Month ago

    πŸ‘πŸΏπŸ‘πŸΏπŸ‘πŸΏπŸ‘πŸΏπŸ‘πŸΏ

  • Irman Amran
    Irman Amran Month ago

    like sikit.. aku tak pernah dapat like 100 up.. πŸ˜‚

  • Orang Minyak
    Orang Minyak Month ago

    Aku like bkn sbb pnyanyi bro..tp sbb malique

  • Irsyadsyameer 12
    Irsyadsyameer 12 Month ago

    Good job ben ladin nice

  • kamal giant
    kamal giant Month ago

    terbaik!

  • Hilmie Hamran
    Hilmie Hamran Month ago

    add mau channel SQUAD EASY GAME OFFICIAL [EZ]

  • Nornadiahharun86 Diya

    bukanya handsome pun ben ladin ni. macam apa

  • Joseph JosephJhose
    Joseph JosephJhose Month ago

    good song

  • Siti Salwah
    Siti Salwah Month ago

    MALIQUE ur are SUpEr always with you..πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½

  • Bebiyan Beno
    Bebiyan Beno Month ago

    Bantut wjwkw

  • Ell Sweetpunk
    Ell Sweetpunk Month ago

    Kasian abg main gitar tu mengejar.. terlalu laju kau menyanyi tu hahaha

    • Intans Nur
      Intans Nur Month ago

      diorang dh training dlu la.. mmg cmtu

  • Miss Kazuma
    Miss Kazuma Month ago

    Lepas nie ultimet hantar budak darjah 6 balas lagu nie pulak hahahah

  • Nur Shereen
    Nur Shereen Month ago

    Mcm familiar la.

  • Nooraini Nooraini
    Nooraini Nooraini Month ago

    letih guitarist kejar kau ben

  • Fetrizal Nurman
    Fetrizal Nurman Month ago

    Da altimet ke yg main gitar tu..macam tk kena je ngan lagu

  • Budak Jahat
    Budak Jahat Month ago

    Playspeed 1.25x best siot

  • Viz4 J
    Viz4 J Month ago

    Suara pecah.

  • Aikal Haikal
    Aikal Haikal Month ago

    Best

  • ABU TALIB LUDIN
    ABU TALIB LUDIN Month ago

    kau orang Janganlah hina dia kalau kau orang ini dia tak baik tahu dia pula orang juga bukan macam kau orang suka hina hina orang

  • muhd halif
    muhd halif Month ago

    Lagu ni best

  • ammar casablancas
    ammar casablancas Month ago

    Budak ni ke ada something special dimata malique??bunga kebangsaan pun tak tahu...bunga kekwa..KEKEK KAUUU

  • Deen Acoustic
    Deen Acoustic 2 months ago

    rambut tu kasi botak la..jgn jdi sanjut suda

  • han mizi
    han mizi 2 months ago

    Aura kuat.....

  • Black Phantom
    Black Phantom 2 months ago

    ak respek mr.general... tp mnyampah ngn budk ni... brcakap biar trsusun dik...

  • Rafiq Lajak TRG
    Rafiq Lajak TRG 2 months ago

    Best

  • abg ajam
    abg ajam 2 months ago

    Lagu x best lngsung.. Ahhaaha adoi makin merapu lagu zmn skrg

  • abg rock
    abg rock 2 months ago

    Seingt aku Ben ladin ni bukan ke alih suara kartun shin chan..kalo silap sorry la

  • Kaki Pedooh
    Kaki Pedooh 2 months ago

    Tak kisah la lirik dia nak bahan sape pun... aku tabik bila Malique suka bermain dengan metafora...
    Mereka keluar masuk gua
    Mencuba mencari dimana ada
    Mencuba meneka dimana saya
    Mata kasar takkan dapat jumpa
    Kalau kita ikuti kes Osama Bin Laden... memang CIA macam nak gila cari Osama dalam gua gua yang berselirat kat pergunungan Tora Bora, Afghanistan...

  • THE PHENOMENAL
    THE PHENOMENAL 2 months ago

    Deep lirik lagu nie

  • dikaa _
    dikaa _ 2 months ago

    Penat altimet nak kejar chord gitar tu hahaha

  • Candy Mandy
    Candy Mandy 2 months ago

    Dia ni kena tukar imej skit. Nmpk mcm gaya pengkid. Sbb tu ramai konfius dgn jantina dia walau nama dia terang2 nama laki. Rantai leher tu x pyh kot. Topi pun cari yg kecik skit sbb nmpk kepala dia besar sgt..x seimbang dgn bdn yg kemetot.

  • Fitri Shahmir
    Fitri Shahmir 2 months ago

    Sedap siut suara ben

  • afif ferhad
    afif ferhad 2 months ago

    try buat kelajuan main balik 2x waktu rap

  • Eida Boboy
    Eida Boboy 2 months ago

    tukar lirik..kerna atas bahu ada selendang suci..

  • Syaqil walker
    Syaqil walker 2 months ago

    Sejak bila Altimet pencen kalau tidak rapper ni guitar plk kau ni la Altimet

  • Muhammad Andika
    Muhammad Andika 2 months ago

    Baguslaa budak ni

  • toxic cold
    toxic cold 2 months ago

    Assalammualaikum,blas la

  • Jamaliah Ismail
    Jamaliah Ismail 2 months ago

    Manusia akhir zaman betul

  • Jamaliah Ismail
    Jamaliah Ismail 2 months ago

    Lelaki haram pakai rantai kan?

  • Alamak viral
    Alamak viral 2 months ago +3

    Suara memang terbaik . Tak edit2 suara pun . Memang sama jerr . 😘😘😘😘😘

  • Syironi Alfarisi
    Syironi Alfarisi 2 months ago +2

    Saya tidak salah nge fans sama malique 😍😍..beliau memang terbaik..salam untuk Mr General dari indonesia

  • Sarip Udin
    Sarip Udin 2 months ago

    Nk tya skit niat enson matakaji semar ngiseng apakah itu...saudara saudari

    • Mirul Mirul
      Mirul Mirul Month ago

      yang filem p.ramlee alibaba bujang lapok

  • mohd arif
    mohd arif 2 months ago

    lirik lagu acah deep..tapi rukun negara pun tak tahu..hmmm

  • Amir Firdaus
    Amir Firdaus 2 months ago

    Budak ni ke yg x tahu rukun negara?
    #tanye je

  • Sally Lemon
    Sally Lemon 2 months ago

    BEN SARDIN

  • Farhah Najihah Amirruddin

    sdap ial

  • Mohd Noor Abd Majid
    Mohd Noor Abd Majid 2 months ago

    Jam smiggle la

  • Nur Yana
    Nur Yana 2 months ago

    Umur 17 tp muka mcm bdk2 sgt

  • shiroki asakura
    shiroki asakura 2 months ago

    Live lg best dpd official lyric video.. Terus minat lagu ni sbb tgk live dia..

  • IM FEELING so MAMMA MIA

    start lepas rap first tu mcm laju lak part aku lah ben ladin tuπŸ˜…

  • Baby Can Fly 2
    Baby Can Fly 2 2 months ago

    Playback 1:25x

  • Amir Amir
    Amir Amir 2 months ago

    pergh ramai gila tafsir lagu ni merapu. kaitakn dgn altimet πŸ˜‚πŸ˜‚. wtf. kenal malique x ? lagu malique liriknya lebih ke arah sufistik. klu perasan ayatnya seakan membawa mksud yg sama2 lagu2 lama tpi mengunakan bait patah berbeza.
    budak zmn skrg ckp sufi mana tau apa2 belum ckp tasawuf lagi. hahaha

  • Encik_ Awok
    Encik_ Awok 2 months ago

    Ultimet ke tu maen gitarπŸ™€πŸ™€πŸ™€

  • Yussof Anaqi
    Yussof Anaqi 2 months ago

    Kau menguasai selautan, yang tersembunyi di genggaman, Nafi dan Isbat kau sandingkan, sebagai tali pegangan - to Malique n geng

  • Flutterbye Butterflly
    Flutterbye Butterflly 2 months ago

    malique anta budak 13 tahun pd budek butek

  • Puteri Alisha
    Puteri Alisha 2 months ago

    apa kah nama bagi bendera malaysia

  • Sufi Khal
    Sufi Khal 2 months ago

    Check out my remix cover of Hikayat Ben Ladin on my channel ;)

  • Farris Aznizam
    Farris Aznizam 2 months ago

    Kuat Tut Tut Rambut Panjang Tu πŸ˜‚

  • Mohd Afdzal
    Mohd Afdzal 2 months ago

    live hancorrrrr

  • Syahimi Afiq
    Syahimi Afiq 2 months ago

    Jilake mana ckp Altimet yang main gitar tu. Tersedak air coke smpai ke hidung aku ni. Hahahaa

  • lokman spade
    lokman spade 2 months ago

    Rezeki awk tu dik...bukan senang nk dapat lirik yg padu mcm ni..terbaek

  • user name
    user name 2 months ago

    😍😍😍

  • Dominic Entalang
    Dominic Entalang 2 months ago

    Belajar tentang asal usul dulu dek..

  • Apit Weekenders
    Apit Weekenders 2 months ago

    Saje malique hantar budak ni nak bagitau yg ni lah level altimet. Belum jeneral buka mulut lagi.

  • abiy syuk
    abiy syuk 2 months ago

    Budak budak. .

  • Jerry Mohd Faizal
    Jerry Mohd Faizal 2 months ago

    Ingat lirik sampai habis..susah tu

  • Azmie Azmie
    Azmie Azmie 2 months ago

    Ben makin besar makin siok nk dgr suara kmu

  • Adira Wati
    Adira Wati 2 months ago

    Nama betul benladin apa

  • Razlan Mohd
    Razlan Mohd 2 months ago

    πŸ˜‰banyak unsur trsirat .....30

  • Zief Qaizen
    Zief Qaizen 2 months ago

    memang berbakat lah kau dik , tone suara stabil πŸ‘

  • Moto Channel
    Moto Channel 2 months ago

    Yg dislike tu mesti fans altimate..eh hahah

  • Bungaxmasdo Ambarifaridah

    Benladin yang d angkat oleh malique! βœŒοΈβœŒοΈπŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Irfan Fahmi
    Irfan Fahmi 2 months ago

    Lirik aummm

  • Azreen Effiza
    Azreen Effiza 2 months ago +3

    Altimet ada buat fake account tak nak comment buruk2 kat sini?

  • Budget shoes Reviews
    Budget shoes Reviews 2 months ago

    Lagu apa ni osama laden

  • zaini kop
    zaini kop 2 months ago

    Yg unlike tu..bdk2 altimet gampang...

  • Jerome ASF
    Jerome ASF 2 months ago

    dia 17 tahun

  • Nabil Hakal
    Nabil Hakal 2 months ago

    Kod gita?

    • huzairy  mohd
      huzairy mohd 2 months ago

      +huzairy mohd dlm video dya pakai kord dm,gm, a

  • nurul ayuni
    nurul ayuni 2 months ago

    terbaiklah

  • Mohdfami Ali
    Mohdfami Ali 2 months ago

    huhuhuhuhu